Henkilörekisteri

Meri-Lapin SETA ry pitää yllä jäsenrekisteriä, jotta tietäisimme keitä meillä on jäseninä. Jäsenrekisterin sisältö on ainoastaan yhdellä ML SETA ry:n hallituksessa toimivalla vastuuhenkilöllä tiedossa. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille eteenpäin.

ML SETA ry antaa ainoastaan puhelinnumerosi Cardu sovellukselle mobiilijäsenkortin rekisteröintiä varten. Lisätietoa Cardun yksityisyydensuojasta löydät TÄÄLTÄ

Miksi tarvitsemme:

Nimen

Jotta voimme helposti pysyä ajantasalla ketkä ovat jäseniämme ja ketkä ovat maksaneet jäsenmaksun

Puhelinnumero

Cardun jäsenkortin rekisteröintiä varten

Sähköposti

Uutiskirjeet ja monet muut kommunikoinnit tapahtuvat sähköpostin kautta

Uusi vai vanha jäsen?

Tämä on pelkästään sitä varten, jotta tiedämme pitääkö sinun numerosi lisätä listalle vai löytyykö se jo sieltä ennestään.

 

Jäseneksi liittyäksesi ja jäsentietojen keräämistä varten sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tai saada lupa huoltajalta. Meri-Lapin SETA ry:llä ei kuitenkaan ole oikeutta päästä käsiksi jäsentensä henkilötietoihin jolloin voisimme tarkistaa syntymävuoden. Meri-Lapin SETA ry ei ole vastuussa mahdollisista tilanteista joissa alaikäinen henkilö on rekisteröitynyt jäseneksi ilman huoltajansa lupaa.

Tietojen säilyttäminen

Yhdistys säilyttää tietojasi kaksi (2) vuotta rekisteröitymisestä/jäsenyyden uusimisesta. Mikäli haluat erota/perua jäsenyyden ja poistattaa tietosi ole meihin yhteydessä: merilapinseta@gmail.com

Jäsenmaksua ei palauteta ilman pätevää syytä.

Mainokset