Jäseneksi

Liittymällä jäseneksi tuet yhdistyksen toimintaa ja voit vaikuttaa yhdistystä koskeviin päätöksiin sääntömääräisissä syys- ja kevätkokouksissa.

Jäsenkortilla saat myös etuja ja alennuksia yhdistyksen, sekä muiden valtakunnallisen Setan jäsenjärjestöjen tapahtumissa. Jäsenmaksuilla rahoitetaan myös vertaistukiryhmien toimintaa.

Jäsenenä saat ilmoituksen puhelimeesi tulevista ML SETA:n tapahtumista , mikäli sinulla on ilmoitukset päällä cardu sovelluksessa.

Jäsenyys ei velvoita mihinkään ja katkeaa automaattisesti vuoden kuluessa mikäli jäsenyyttä ei uusita.

Meillä on käytössämme Cardun mobiilijäsenkortit. Lisätietoa cardun käytöstä ja sovelluksen yksityisyydensuojasta löydät täältä.

 

Yksityishenkilöt

Luethan YKSITYISYYSSUOJAKÄYTÄNTÖMME ensin!

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevan lomakkeen asioituasi pankissa ja lataamalla Cardu mobiilisovelluksen älypuhelimeesi. Saat muutaman päivän kuluessa kännykkääsi linkin jota kautta voit rekisteröidä korttisi cardun sovelluksessa.

Tili FI66 5131 0020 1589 20

Saaja: Meri-Lapin seta ry

Viestikenttään: Jäsenmaksu

20€ työssäkävijät
10€ opiskelijat/muut

Huom! Laitathan aktiivisessa käytössä olevan sähköpostin, sillä uutiskirjeet ja  moni muu kommunikointi tapahtuu sähköpostin kautta.

 

 

 

 

 

Mikäli korttia ei ala kuulumaan ole yhteydessä merilapinseta@gmail.com

 

Kannattajajäsenyys

Kannattajajäsenyys koskee yrityksiä ja yhdistyksiä. Kannattajajäsenenä olet osana tukemassa tärkeää toimintaa ja edistämässä positiivista kuvaa Meri-Lapin alueesta. Jokaisen kannatajajäsen yrityksen tai yhdistyksen logo tulee esille verkkosivujemme etusivulle tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta tukevana tahona.

Tili FI66 5131 0020 1589 20

Saaja: Meri-Lapin seta ry

Viestikenttään: Meri-Lapin Setan kannattaja yrityksen jäsenmaksu

Hinta on 40 €/vuosi

Maksusuorituksen jälkeen lähetä sähköpostia osoitteeseen merilapinseta@gmail.com

Liitä viestiin yhteystietosi ja mahdollisimman hyvälaatuinen kuvatiedosto yrityksesi logosta.

Logo ilmestyy nettisivuille muutaman viikon kuluessa.

Mainokset