Jäseneksi

Liittymällä jäseneksi tuet yhdistyksen toimintaa ja voit vaikuttaa yhdistystä koskeviin päätöksiin sääntömääräisissä syys- ja kevätkokouksissa.

Jäsenkortilla saat myös etuja ja alennuksia yhdistyksen, sekä muiden valtakunnallisen Setan jäsenjärjestöjen tapahtumissa. Jäsenmaksuilla rahoitetaan myös vertaistukiryhmien toimintaa. Meillä on käytössämme Flomember jäsenrekisteri.

Jäsenenä saat ilmoituksen sähköpostiisi tulevista Meri-Lapin SETA ry:n tapahtumista.

Jäsenyys ei velvoita mihinkään ja katkeaa automaattisesti vuoden kuluessa mikäli jäsenyyttä ei uusita.

 

Yksityishenkilöt

20€ työssäkävijät
10€ opiskelijat/muut

Huom! Laitathan aktiivisessa käytössä olevan sähköpostin, sillä uutiskirjeet ja  moni muu kommunikointi tapahtuu sähköpostin kautta.

Klikkaa täyttääksesi hakulomake tästä

Voit tutustua jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen tästä linkistä (pdf).

 Jäsenrekisterissä voit ilmoittautua myös erilaisten ylimääräisten tiedotteiden tilaajaksi. Meri-Lapin Seta ry toimittaa omia tiedotteitaan kuten tapahtumia sekä perusjäsenpostia kaikille jäsenilleen, mutta lisäksi on valittavana Seta ry:n tiedotteita. Samassa yhteydessä voit ilmoittaa myös kiinnostuksesi vapaaehtoistoimintaan.

Kaikilla jäsenillä, joiden sähköpostiosoite rekisteristä löytyy, on käytössään mobiilijäsenkortti, jonka pitäisi aktivoitua automaattisesti jäsenmaksun maksamisen jälkeen.  Kortin voi tallentaa kännykkään aloitusnäytölle.

 

 

Mikäli korttia ei ala kuulumaan ole yhteydessä merilapinseta@gmail.com

 

Kannattajajäsenyys

Kannattajajäsenyys koskee yrityksiä ja yhdistyksiä. Kannattajajäsenenä olet osana tukemassa tärkeää toimintaa ja edistämässä positiivista kuvaa Meri-Lapin alueesta. Jokaisen kannatajajäsen yrityksen tai yhdistyksen logo tulee esille verkkosivujemme etusivulle tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta tukevana tahona.

Täytä hakemus täällä

Hinta on 40 €/vuosi

Maksusuorituksen jälkeen lähetä sähköpostia osoitteeseen merilapinseta@gmail.com

Liitä viestiin yhteystietosi ja mahdollisimman hyvälaatuinen kuvatiedosto yrityksesi logosta.

Logo ilmestyy nettisivuille muutaman viikon kuluessa.