Koulukäynnit ja Koulutukset

Meri-Lapin Seta järjestää kahdenlaisia koulutuksia seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen ja perhemuotojen moninaisuudesta. Jokaisen koulutuksen sisältö on kuitenkin erikseen räätälöity tapahtuman luonteen ja koulutukseen osallistuvan kohderyhmän mukaan.

Kouluvierailut ja koulutukset nuorille

Koulutuksessa perehdytään perustietoihin seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta, sekä tuodaan esille havannoillistavia näkökulmia ja puheenaiheita kouluttajien omien kokemusten ja osallistavien tehtävien kautta. Koulutuksissa ja kouluvierailuissa pidämme myös tärkeänä että nuori saa samaistumisen kautta aiheesta positiivista tarttumapintaa ja voimaannuttavan kokemuksen.

Koulutukset ja vierailut on tarkoitettu yläasteikäisille ja toiseen asteen opiskelijoille. Meidät voi myös tilata Prometheus- ja rippileireille, sekä nuorisotiloille.

Koulutuksen kesto on 45-75 minuuttia ja hinta 50€. Koulutusmaksu tukee yhdistyksen toimintaa.

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla: merilapinseta@gmail.com

Koulutukset ammattilaisille

Ammatillisen koulutustoiminnan tavoitteena on lisätä tietoutta seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen ja perhemuotojen moninaisuudesta sekä niiden ammatillisesta kohtaamisesta. Koulutukset vahvistavat erityisesti sosiaali-, terveydenhuolto- ja kasvatusalan ammattilaisten sekä ammattiin opiskelevien osaamista.

Koulutus maksaa 50€ + kouluttajan mahdolliset matkustuskulut. Rahalla tuetaan yhdistyksen toimintaa.

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla: merilapinseta@gmail.com

Advertisement